De juiste plek voor al uw auto reparaties! Neem vrijblijvend contact op →
Afspraak maken?   Neem contact op!   053 - 478 97 46

APK

Het is verplicht om uw auto elk jaar of elke twee jaar (afhankelijk van het bouwjaar van uw auto) te laten keuren volgens de APK-eisen. Dit is wettelijk verplicht, maar vergroot ook de veiligheid van u en uw medeweggebruikers. Tijdens de keuring wordt uw auto met behulp van de juiste apparatuur en onze deskundigheid op alle vitale punten gecontroleerd. Denk hierbij aan de juiste werking van verlichting, de remmen en de ophanging. Deze check zorgt ervoor dat uw auto veilig genoeg is om deel te nemen aan het verkeer, en waarborgt de veiligheid van u en van uw medeweggebruikers.

Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan. Na de keuring zullen wij de eventuele reparatiepunten aan u melden met daarnaast de kosten voor de reparatie. De reparaties worden enkel uitgevoerd na uw goedkeuring. U zult dan nooit te maken krijgen met onverwacht hoge rekeningen achteraf.

Laat uw auto tijdig APK keuren

Om een hoge boete te voorkomen, is het verstandig om tijdig een afspraak te maken voor de keuring van uw auto. De APK-vervaldatum van uw auto kunt u checken op de website van de RDW. U kunt uw auto twee maanden voor de vervaldatum laten keuren. In dit geval blijft de oorspronkelijke vervaldatum staan.

Het laten uitvoeren van de APK bij ons kost €25,-. Wanneer u de reparatiepunten laat uitvoeren bij ons binnen één week van de keuring, betaalt u niks voor de herkeuring. Om een afspraak te maken kunt u op werkdagen bij ons binnen lopen, maar telefonisch een afspraak inplannen is ook mogelijk. Zorgt u er voor dat de auto de hele dag beschikbaar is, in verband met een mogelijke steekproef van de RDW. Het laten uitvoeren van de keuring kan alleen op doordeweekse werkdagen en helaas niet op zaterdag.

Voor meer informatie over de APK kunt u altijd contact met ons opnemen.

Vrijblijvend contact 053 - 478 97 46
Openingstijden Ma - Vr 08:00 tot 17:00