De juiste plek voor al uw auto reparaties! Neem vrijblijvend contact op →
Afspraak maken?   Neem contact op!   053 - 478 97 46

Onderhoud & Reparaties

Automobiel Tom is het juiste adres voor alle soorten onderhoud en reparaties aan uw auto. Tijdens een onderhoudsbeurt wordt uw auto nagekeken op belangrijke punten zoals de staat van de banden en de remmen, en of alle verlichting. Daarnaast worden bij een onderhoudsbeurt standaard alle vloeistoffen nagekeken en waar nodig bijgevuld. Bij ons heeft u de keuze uit de onderstaande onderhoudsbeurten.

Hoe vaak uw auto onderhoud nodig heeft is afhankelijk van het merk en type van uw auto. Een belangrijke stelregel om aan te houden is om elk jaar een kleine beurt uit te laten voeren, en éénmaal in de twee jaar een grote beurt uit te laten voeren. Mocht u twijfels hebben bij het onderhoud van uw auto, kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons voor advies.

Kleine beurt

Tijdens een kleine beurt wordt uw auto voorzien van verse olie en een nieuw oliefilter. Om grotere problemen te voorkomen is het belangrijk om tijdig uw olie te laten verversen. Daarnaast is het belangrijk dat uw auto voorzien wordt van de juiste olie. Daar kunt u bij ons op vertrouwen! Prijzen voor een kleine beurt zijn afhankelijk van het merk en type van uw auto. Voor een prijsopgave kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons.

Grote beurt

Bij de grote beurt worden net als bij de kleine beurt de belangrijke onderdelen van uw auto nagekeken. Daarnaast wordt de olie ververst en krijgt uw auto een nieuw oliefilter. Ook zullen de overige filters zoals het luchtfilter en interieurfilter van uw auto vervangen worden, evenals de bougies.

Reparaties

Naast de reguliere onderhoudswerkzaamheden kunt u bij ons ook terecht voor reparaties aan uw auto. Bij het uitvoeren van reparaties zullen wij altijd vooraf met u communiceren over de kosten van de reparatie. U staat dus nooit voor verrassingen achteraf.

Airco

Tijdens de warme zomerdagen is het heerlijk om de airco aan te zetten in uw auto. Mocht blijken dat deze het niet doet, moet de airco vaak opnieuw gevuld worden. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Met de juiste apparatuur voorzien wij het aircosysteem van de juiste hoeveelheid nieuwe vulling. Met onze apparatuur kunnen wij daarnaast ook controleren of er sprake is van een lek in het systeem, en kunnen wij u een prijsopgave maken voor de reparatie hiervan.

Diagnose

Heeft uw auto problemen? Voordat wij onderdelen gaan vervangen, zullen wij eerst proberen om de oorzaak van het probleem te achterhalen. Zo voorkomen wij dat er onnodig onderdelen vervangen worden en u te veel betaald voor het verhelpen van uw problemen. Met behulp van onze uitleesapparatuur kunnen wij uw auto controleren op mogelijke foutcodes. Met behulp van deze foutcodes kunnen wij snel en gemakkelijk de oorzaak van uw probleem achterhalen en u vervolgens de juiste prijsopgave geven voor het vervangen van de betreffende onderdelen.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons.

Vrijblijvend contact 053 - 478 97 46
Openingstijden Ma - Vr 08:00 tot 17:00