De juiste plek voor al uw auto reparaties! Neem vrijblijvend contact op →
Afspraak maken?   Neem contact op!   053 - 478 97 46

Occasions

Wij streven er naar om altijd enkele gunstig geprijsde occasions aan te kunnen bieden. Onze actuele voorraad is hier te bekijken.

Onze aangeboden auto’s worden voordat zij worden aangeboden voor de verkoop grondig nagekeken op alle vitale punten. Mocht de APK verlopen zijn, worden onze occasions altijd voorzien van een nieuwe APK. Ook worden alle benodigde reparaties uitgevoerd zodat u er van verzekerd bent dat u een betrouwbare en veilige auto aanschaft.

Heeft u een leuke occasion bij ons zien staan? Twijfel dan niet om langs te komen en de auto in alle rust te bekijken. Daarnaast is het doen van een proefrit ook erg belangrijk. Op deze manier kunt u te weten komen of de auto rijdt zoals u dat van de auto verwacht. Bij ons is het maken van een proefrit daarom altijd mogelijk. U mag uiteraard ook altijd bellen om een bezichtiging te plannen, zodat u er zeker van bent dat de auto niet verkocht is.

Mocht de auto u bevallen, kunt u bij ons direct de auto op naam zetten. Dit scheelt een rit naar het plaatselijke postkantoor en kunt u, zodra u zelf de verzekering heeft geregeld, direct wegrijden in uw nieuwe bolide.

Inruil

Wilt u uw oude auto inruilen? Dit is bij ons ook altijd mogelijk. Om u een juiste inruilwaarde te kunnen bieden is het van belang dat u uw auto meeneemt zodat wij deze goed kunnen bekijken en er eventueel een stuk mee kunnen rijden. Daarna proberen wij u een passend inruilvoorstel te doen.

Nieuwe APK bij aankoop

U heeft uw volgende auto bij ons gevonden, maar wellicht voelt u zich prettiger als de auto toch wordt voorzien van een nieuwe APK. Vanzelfsprekend is ook dit mogelijk bij ons. Indien gewenst kunnen wij in overleg uw vers aangekochte auto voorzien van nieuwe APK, zodat u met een gerust hart kunt genieten van uw nieuw aangekochte auto.

Vrijblijvend contact 053 - 478 97 46
Openingstijden Ma - Vr 08:00 tot 17:00